Hi, we are 
Details Rotterdam

In de nieuwe conceptstore/galerie Details in Rotterdam komen kunst, mode en lifestyle samen. De Rotterdams-Kaapverdiaanse onderneemster Roos Rodrigues wil met Details een platform bieden aan jong, creatief talent.
Naast exclusieve mode en accessoires, gemaakt door jonge designers uit binnen- en buitenland, wordt er in Details ook beeldende kunst verkocht. Om de twee maanden krijgen nieuwe kunstenaars de kans om te exposeren. De Nederlands-Surinaamse kunstenares Suzanne Harkhoe (Instagram: @suzalism) tekende voor de eerste tentoonstelling Laten we spreken in tongen die we niet zullen onthouden. Haar werk kenmerkt zich door een zoektocht naar de concepten ‘identiteit’ en ‘vrijheid’. Harkhoe is internationaal erkend en heeft onlangs de Voices of Tomorrow Art Award ontvangen.

 

An eye for detail to inspire you – An eye on each other to spread LOVE
Op 4 juni 22 was de feestelijke opening van Details. Die dag is ook de eerste unisex ready-to-wear collectie van Details gelanceerd. Het beeldmerk staat voor oog voor details, talent, creativiteit, saamhorigheid en een positieve blik op de wereld.
Door elkaar te zien en helpen en dit uit te dragen, verspreiden we liefde als een olievlek en liften we elkaar op.
Roos raakte jaren geleden geïnspireerd door de boodschap van Martin Luther King ‘Niet iedereen kan beroemd zijn, maar iedereen kan geweldig zijn omdat grootsheid wordt bepaald door service”.
Roos hoopt met de creatieve programma’s binnen Details een substantiële bijdrage te leveren aan jonge, nieuwe en creatief talent.

Details-logo-DEF-WHITE

E-mail:

Openingstijden

Do t/m za: 11 tot 17:00 uur

Follow me:

Persbericht

Exposities mede mogelijk gemaakt door: