Nu te zien in Details

Over ons

Details Rotterdam = Art, Fashion, Lifestyle en Vintage.

Welkom bij Details Rotterdam, dé kunstgalerie en conceptstore waar creatievelingen samenkomen en waar vintage kleding en kunstwerken worden verkocht. Details Rotterdam heeft een unieke ruimte waar kunst en mode samensmelten, en waar talentvolle makers een podium krijgen.

Kunst
Bij Details Rotterdam staat het koesteren van ambacht en het vieren van individualiteit centraal. De galerie is zorgvuldig samengesteld en biedt een gevarieerde selectie van hedendaagse kunstwerken, met een focus op opkomende kunstenaars uit de regio en daarbuiten. Bezoekers worden uitgenodigd om zich te laten inspireren door de diverse stijlen, materialen en concepten die de tentoongestelde kunstwerken belichamen.

Vintage kleding
Naast de kunstwerken heeft Details Rotterdam ook een uitgebreide collectie vintage kleding. Van tijdloze klassiekers tot unieke stukken, de conceptstore biedt een eclectische mix van mode-items die zowel stijlvol als duurzaam zijn. Hier kunnen liefhebbers van vintage mode hun hart ophalen en unieke outfits samenstellen die hun persoonlijkheid weerspiegelen.

Ontmoetingsplaats
Details Rotterdam fungeert niet alleen als een winkelruimte, maar ook als een bruisende ontmoetingsplaats. Regelmatig worden er artistieke evenementen, workshops en lezingen georganiseerd, waarbij bezoekers de kans krijgen om in contact te komen met kunstenaars en ontwerpers. Het is een plek waar creativiteit wordt gestimuleerd en waar ideeën tot leven komen.

Of je nu een kunstliefhebber, een vintage fashionista of gewoon nieuwsgierig bent naar creatieve expressie, Details Rotterdam verwelkomt je met open armen. Ontdek de verborgen pareltjes in de kunstwereld, vind unieke vintage schatten en geniet van de inspirerende sfeer die deze kunstgalerie en conceptstore te bieden heeft.

Nieuws

Links

Wat is er gaande?

Artiest: Janet Lee & Xavi
Expo: Art of Observing & Xavi's Journey through Japanese Culture
24-06-2023 / 31-12-23

Lees verder

An eye for detail to inspire you.
An eye on each other to spread love.

An eye for detail
to inspire you.

An eye on each other
to spread love.

Bezoekje brengen?

Adres
Frits Ruysstraat 42D
3061 MG Rotterdam
The Netherlands

Openingstijden
Donderdag t/m Zaterdag
11:00 tot 17:00 uur

Vragen?
Ga naar contact